Tekintse meg promovideónkat!

ALMA - Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémia

ALMA - Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémia

2019. június 23., vasárnap

Záróalkalom az ALMA - Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémiában 🤩 💫 🌈 🏆 🎼 🎹 🎤 🎸 🚻 ✅


Záróalkalom az ALMA 
- Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémiában 
🤩 💫 🌈 🏆 🎼 🎹 🎤 🎸 🚻

Az ALMA – Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémia előadásai a COncerto DEbrecen DALHÁZ Projektdivízió részeként Debrecenben két telephelyen 2017.Augusztusában kezdődtek el, innovatív egyedi módszer-keretrendszerben, Domokosné Mezei Katalin koordinálásával.
Az idei harmadik akadémiai évadot lezáró Záróalkalmon programütközések és betegségek miatt sajnos csak néhányan vehettek részt, de a közös élmény értékéből így sem nem veszített.
Az edukációs tervünk és a tehetségmenedzselési programunk továbbfejlesztéseként ebben a turnusban a résztvevő tehetségek már külső helyszíneken is bemutatkozhattak különleges műsoraikkal, világvárosi - nemzetközi igényű - közönség előtt.
Ezek a fellépések azért is különösen fontos lehetőségek, mert itt a MŰVÉSZI ZENE KÖR Tehetségmenedzselő szervezetünk keretein belül működő JAZZ FIVE zenekarunk professzionális, többdiplomás és sokoldalú előadó- és alkotó-művésztanárai mellett lokálisan meghatározó progresszív vendégművészekkel személyesen és szakmai tevékenységeiken keresztül is találkozhatnak a gyermekek.
Fellépőink nagy lelkesedéssel készültek az eseményeinkre, hiszen a hasznos szabadidő eltöltésének proaktív koordinálásának eredménye olyan kiegyensúlyozott és progresszív időbeosztást biztosított számukra, amelyben interaktív formában juthattak hozzá a személyes fejlődési lehetőségekhez a közösségi produkciók projektdimenzióiban is.
Egyedi tehetségmenedzselési programunk tehát esélyt nyújtott, hogy a közismereti tanulmányaik mellett hozzájuthassanak a magaskultúrához, magas illeszkedési fokú projektcsoportokban aktív és konstruktív előadó- és alkotóművészi fejlődésük irányítása mellett nagy örömet okozhassanak családjuknak és mindig élmény maradhasson a művészeti tehetségfejlesztő tevékenységek minden szegmense.
A sikeres programjaink és tehetségközpontú hozzáállású előadás-vezetőink eredményeképpen létrejött növekvő érdeklődés pozitív jelzés számunkra - vezetők számára - hogy küldetésünket szélesebb körben kiterjesztve, még több tehetségnek biztosítsunk részvételi lehetőséget tehetségmenedzselési programunkban és a kiemelkedő tehetségeinknek továbbra is egyedi ösztöndíjprogramunkkal biztosítsunk szakmai támogatást.
Gyakornoki programunk a szakmai utánpótlás folyamatos támogatását szolgálja, annak érdekében, hogy korszerű sikerélményekkel, sokoldalú élménytapasztalatokkal és naprakész kihívásokkal gazdagodhasson életpályájuk.
Hosszútávú céljaink között szerepel, hogy hallgatóink szolgálatába állítsuk tudásunk, tapasztalataink, eszközeink és módszereink, hogy a legtehetségesebbek sikerkövető megmérettetéseken eredményesen szerepelhessenek.






Domokos János Antal
Trombitaművész-tanár, Karmester, Zeneszerző, Szövegíró,
Szakvizsgázott pedagógus, Közoktatási vezető,
     a Művészi Zene Kör tehetségmenedzselő szervezet és
az Alternatív Lehetőségek Művészeti Akadémia vezetője